Bestelbus verkopen

Verkoop uw camper aan Autoinkoop24h, binnen 24 uur is het afgehandeld!

bestelbus verkopen

 

  • U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een bod op uw bestelbus.
  • Zeven dagen per week zijn we bereikbaar op 0613748403 ook per whatsapp.
  • Bij autoinkoop24h hebben we er geen bezwaar tegen als uw bestelbus een hoge kilometrstand heeft, niet meer door de keuring komt, technische mankementen heeft, schade heeft of een WOK melding heeft. 
  • Als we tot overeenkomst komen komen dan kunt een afspraak inplannen op gewenste locatie, datum en tijdstip.
  • De vergoeding wordt direct aan u uitgekeerd per bank of contant en u krijgt van ons een RDW vrijwaring.
  • Wij beschiken over onze eigen landelijke ophaalservice en bieden onze service ook aan in de avond en in het weekend.

UW BESTELBUS VERKOPEN BIJ AUTOINKOOP24H OOK VOOR DE SLOOP OF EXPORT

Verkoopplannen voor uw bestelbus, snel en zonder al te veel gedoe. Afspreken op de door u gewenste tijdstip en locatie, betaling per bank of contant en een rdw vrijwaring ter plekke. Bij autoinkoop24h bent u bij het juiste adres. Wij zijn de autobedrijf die u daarbij kunnen helpen, we hebben er geen bezwaar tegen als uw bestelbus schade heeft, technische defecten, een hoge kilometerstand of een verlopen apk. Uw bestelbus verkopen voor de sloop of export, dan bent u bij AUTOINKOOP24H op het juiste adres.

COMPLETE AFHANDELING EN VERKOOP VAN UW BESTELBUS

Wij bij autoinkoop24h begrijpen dat er verschillende reden zijn om uw bestelbus te verkopen. U hebt geen bestelbus meer nodig of u hebt een nieuwe bestelbus gekocht, uw bestelbus is defect of u heeft schade aan de bestelbus, uw bestelbus is afgekeurd voor de apk of om wat voor andere reden u uw bestelbus ook wilt verkopen bij autoinkoop24h kunnen wij u snel en volledig ontzorgen. U kunt van ons een eerlijke vergoeding verwachten en een snelle ophaalservice ook krijgt u van ons een RDW vrijwaring zodat u uw autoverzekering kunt stoppen en de bestelbus niet meer hoeft te keuren.

ALLE TYPEN BESTELBUSSEN VERKOPEN

Wij kopen voor de export verschillende type’s en merken bestelbussen, ongeachte de staat van de bestelbus, technische defecten, verlopen apk’s, WOK melding of verlopen apk. Heeft u een bestelbus te koop neem dan contact met ons op.

RDW ERKEND EN EIGEN OPHAALSERVICE  

De snelste manier om uw bestelbus te verkopen. Autoinkoop24h is een erkende autobedrijf, we beschikken over een RDW bedrijfsvoorraad dat houd in dat we uw bestelbus op elke tijdstip en locatie kunnen vrijwaren, u ontvangt van ons natuurlijk een RDW vrijwaring en daarmee kunt u uw verzekering stoppen en vervalt het apk keuringsplicht. We beschikken over onze eigen landelijke ophaalservice en kunnen de bestelbus op elke locatie in Nederland en België ophalen. 

"Heeft u een bestelbus te koop, neem dan contact met ons op!”

Interesse om je camper te verkopen?

Neem direct contact op