Uw oude auto verkopen?

Kenteken vergeten?
Stuur een WhatsApp bericht.

Vraag een gratis een bod aan.

Binnen 24 uur verkocht.

Oude auto verkopen 6

Oude auto verkopen

Wilt u uw oude auto verkopen aan een opkoper die transparant en betrouwbaar is? Wij zijn zeven dagen in de week bereikbaar en doen graag een vrijblijvend bod op uw oude voertuig. Wilt u op het bod ingaan, dan plannen we snel een afspraak in voor het ophalen van uw auto, bedrijfsbus of camper. Dankzij ons uitgebreide netwerk op het gebied van auto inkoop kunnen wij bij Autoinkoop24h vrijwel elke auto opkopen voor een aantrekkelijke prijs. U hoeft niet te wachten op de betaling, maar ontvangt meteen bij de overdracht uw geld. Ook 's avonds en in het weekend komen wij bij u langs.

Oude auto verkopen: erkende auto opkoper van oude auto's

U heeft geen zin om veel tijd te steken in het plaatsen van advertenties en onderhandelen over de verkoop van uw oude auto. De vraag is dan: waar kan ik mijn oude auto kwijt zonder veel moeite te doen, terwijl ik er toch een goede prijs voor krijg? Wij zijn een erkende opkoper die persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel heeft staan. U verkoopt aan ons de volgende oude voertuigen, ongeacht de staat en het merk van de auto:

 • Personenauto’s
 • Bedrijfswagens
 • Bestelbussen
 • Bakwagens
 • Campers
 • Sloopauto’s
 • Auto's met schade of mankementen
 • Auto’s met een verlopen keuring of WOK-melding (wacht op keuren-status)
 • Auto's met een hoge kilometerstand
Oude auto verkopen 7

Uw oude auto snel verkopen aan Autoinkoop24h.nl

Stap 1: Vul de kentekencheck in

Vul uw kenteken in en laat uw persoonsgegevens achter in de kentekenchecker.

Stap 2: Ontvang een bod

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en u ontvangt een vrijblijvend bod op uw voortuig.

Stap 3: Zonder gedoe verkocht

Bent u tevreden met het bod? U ontvangt na verkoop het geld en wij regelen de rest!

Met wie heeft u te maken?

Bij veel auto-inkoopbedrijven is er sprake van een derde partij die de auto koopt. Dit geldt niet voor ons. Wij kopen zelf uw auto in, doen zelf een passend bod en zijn verantwoordelijk voor alle vervolgstappen. Het voordeel is dat u zelf geen tijd en moeite hoeft te steken in het sluiten van een deal met particulieren of een dealer. Bij vragen over de verkoop zijn wij altijd goed bereikbaar. Als erkende opkoper halen wij bij een overeenkomst de auto van uw naam af en zijn wij bevoegd om u vrijwaring te geven. Dit kan ook buiten kantoortijden en in het weekend.

Een auto verkopen voor de export of sloop

Kunt u uw personenauto niet meer laten maken? Of wilt u uw oude bedrijfswagen verkopen die geen geldige apk heeft? Een voertuig dat niet meer aan de Nederlandse normen voldoet, kan vaak nog wel verkocht worden in het buitenland. Een schadeauto is bovendien interessant vanwege de onderdelen. Of u nu overweegt om uw auto te verkopen voor de export of om uw auto aan de sloop te verkopen, wij bieden u altijd een eerlijke prijs. Dankzij de talrijke contacten waar wij over beschikken in binnen- en buitenland raken wij uw auto snel kwijt. Het bod dat wij doen op uw afgeschreven auto hangt af van het merk en bouwjaar.

Oude auto verkopen 8

De voordelen van Autoinkoop24h

Zelf uw oude auto verkopen via een dealer, Marktplaats of verkoopplatform voor tweedehandsauto’s vergt veel tijd en levert vaak frustraties op. Als u aan ons uw auto verkoopt, heeft u geen gedoe met het zoeken van een geschikte koper, papierwerk of klachten achteraf. Uw auto aan ons aanbieden is bovendien vaak de meest winstgevende optie. U laat uw gegevens achter via het formulier op onze website of via WhatsApp. Het is ook mogelijk om telefonisch uw gegevens door te geven. Komen wij tot een overeenkomst, dan geeft u zelf aan op welke dag en tijdstip u uw auto wilt overdragen. Wij beschikken over een landelijke ophaalservice. Wij rekenen contant af of maken het bedrag over via een bankoverschrijving. Ook krijgt u ter plekke een RDW-vrijwaringsbewijs.

Het verkoopproces

Als u ons inschakelt, kost een oude auto verkopen nauwelijks moeite. Voor de overdracht komen wij op het door u gewenste tijdstip langs, controleren wij de auto en maken wij een proefrit. Uw auto wordt gratis opgehaald, waarbij de transporteur wacht tot u de vrijwaring en het betalingsbewijs heeft ontvangen. Onze ophaalservice geldt voor Nederland, België en Luxemburg. Wilt u graag een vrijblijvend bod ontvangen, waar u ja of nee op kunt zeggen? Wij hebben dan de volgende gegevens van de oude auto in kwestie nodig:

 • Het kenteken
 • Het bouwjaar
 • De kilometerstand
 • Het merk en model
 • De staat van de auto
 • Eventueel scherpe foto's
 • Uw contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres

Contact

Naam(Vereist)

Gratis aanmelding en een vrijblijvend bod

Uw auto verkopen voor de export, uw schadeauto zonder rompslomp door ons laten overnemen: wij zijn een betrouwbare partner voor autoverkoop. De focus ligt bij ons op gemak en een goede service voor de klant. Mocht u ons bod afwijzen, dan kunt u daar bovendien altijd later weer op terugkomen. Uw oude auto verkopen gaat bij ons dus snel en zonder moeite. Wij zijn zeven dagen in de week van 8.00 uur tot 23.00 uur bereikbaar en staan voor duidelijke afspraken. U kunt ons via 0348 – 724 807 of WhatsApp bereiken, of een e-mail sturen. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen.

Hoe kan ik mijn oude auto via Autoinkoop24h verkopen?

Het verkopen van uw oude auto via Autoinkoop24h is een eenvoudig proces. U kunt uw oude auto aanbieden voor verkoop door contact met ons op te nemen via onze website. Onze professionele inkopers zullen uw oude auto beoordelen en een eerlijke prijs aanbieden op basis van de staat en specificaties van het voertuig. Als u akkoord gaat met ons aanbod, zullen we de verdere stappen coördineren om de verkoop af te ronden.

Kunnen jullie mijn oude auto verkopen?

Ja, Autoinkoop24h is geïnteresseerd in het kopen van oude auto’s. We zijn bereid oude auto’s van verschillende merken en modellen te kopen, ongeacht hun staat. Of uw oude auto nu in gebruikte, verwaarloosde, of beschadigde staat verkeert, we hebben inkopers die gespecialiseerd zijn in oude auto’s en kunnen u helpen uw voertuig te verkopen.

Ik ben akkoord gegaan met de verkoop van mijn oude auto, hoe nu verder?

Nadat u akkoord bent gegaan met ons aanbod voor uw oude auto, nemen wij de verdere stappen voor u over. We regelen de administratieve afhandeling en het ophalen van uw oude auto op een locatie en tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Ons doel is om het proces zo vlot en eenvoudig mogelijk te maken, zodat u snel van uw oude auto af bent.

Waarom mijn oude auto verkopen via Autoinkoop24h?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het verkopen van uw oude auto via Autoinkoop24h:

 1. Efficiëntie: We streven ernaar uw oude auto snel te taxeren en een aanbieding te doen, zodat u snel kunt verkopen.
 2. Geen gedoe: Wij nemen de administratieve rompslomp en het transport van uw oude auto voor onze rekening.
 3. Diverse inkoop: Of uw oude auto nu verwaarloosd is, technische problemen heeft, of gewoon op leeftijd is, wij zijn geïnteresseerd in de aanschaf.
 4. Betrouwbare service: Autoinkoop24h staat bekend om zijn betrouwbare en professionele service voor het verkopen van voertuigen.

Als u meer informatie wilt of uw oude auto wilt verkopen via Autoinkoop24h, kunt u contact met ons opnemen via de website voor een gratis taxatie.

Contact

Interesse om uw oude auto te verkopen?

Scroll naar boven