schadeauto verkopen

Schade auto verkopen

Wilt u een schade auto verkopen, omdat u meer moet betalen voor de reparatie, dan wat de auto momenteel nog waard is? In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kan een schadeauto nog flink wat geld opleveren. Al helemaal wanneer u hem verkoopt aan een officiële opkoper zoals Autoinkoop 24h. In sommige gevallen loont het verkopen van een schade auto echt, meer nog dan het behouden van de auto. Meld uw auto vandaag nog aan via het formulier en ontvang een geheel vrijblijvend bod. Gaat u akkoord met het bod? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor het ophalen van de auto.

Waarom een schade auto verkopen aan Autoinkoop 24h?

Er kan om verschillende redenen schade ontstaan aan de auto, hoe vervelend ook. Hierbij is het van belang om u te allen tijde af te vragen of het wel nuttig is om de auto te laten repareren. Wanneer het een oudere auto met forse schade of een sloopauto betreft, zou het maar zo kunnen zijn dat het voordeliger is om de auto te verkopen, dan hem te laten repareren. U kunt ervoor kiezen om door te rijden met de auto, mits doorrijden met een schadeauto niet voor gevaarlijke situaties zorgt. U kunt er ook voor kiezen om uw schade auto te verkopen aan een officiële opkoper zoals Autoinkoop 24h. Voordeel hiervan is dat u een eerlijke prijs ontvangt en de afhandeling is snel geregeld. De verkoop wordt bij het ophalen direct afgerond en u krijgt ter plekke een RDW-vrijwaringsbewijs.

Kentekenkoppelaar

Er zijn geen widget instellingen gevonden! Voeg deze toe of neem contact op met de website administrator.

Alle merken auto’s

Wij kopen verschillende soorten auto’s op, ongeacht de staat. Dus ook wanneer uw auto bepaalde schade heeft, de APK niet meer geldig of de auto een WOK-melding geeft, kunt u de schade auto aan ons verkopen. Hierbij doet het er niet toe van wat voor merk uw auto is, want wij nemen bijna alle soorten auto’s van u over. Van bedrijfswagens van de merken Opel, Fiat, Peugeot, Mercedes-Benz en Ford, tot personenauto’s van Volkswagen. Staat het merk van uw auto er niet tussen? Neem in dat geval gerust contact op, er is altijd een gepaste oplossing te vinden. Vul hiernaast het formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Telefoon

Bel ons op 0348-724807

Mail

Mail ons op info@autoinkoop24h.nl

WhatsApp

Neem contact op via WhatsApp

Autoinkoop 24H: snel, makkelijk en eerlijk

Bij Autoinkoop 24H bent u aan het juiste adres voor het snel verkopen van uw auto. Wij nemen uw schadeauto maar al te graag van u over. Dit doen wij namelijk al jaren, waardoor wij inmiddels een groot netwerk in zowel binnen- als buitenland hebben opgebouwd. Verkoop uw schade auto aan ons en ontdek de vele voordelen:

  • Minder strenge eisen dan onze concurrenten;
  • Focus op gemak en snelheid;
  • Service staat bij ons centraal;
  • Altijd persoonlijk contact;
  • Wij vinden het geen probleem om de auto na verkoop op te halen, zélfs aan de andere kant van het land;
  • Al het papierwerk regelen we zelf;
  • 7 dagen per week bereikbaar, van 08.00 tot 23.00 uur.

Snel uw schade auto verkopen voor een scherpe prijs

Wilt u uw schade auto voor een goed bedrag verkopen aan een officiële opkoper? Vul het kenteken en de andere gevraagde gegevens in de kentekencheck. Vervolgens gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het opstellen van een aantrekkelijk bod. Nadat u ons heeft laten weten dat u akkoord gaat met het bod, maken we een afspraak voor het ophalen van de auto. Uiteraard voorzien we u tijdens die afspraak ook van het afgesproken geldbedrag én een RDW-vrijwaringsbewijs.

Heeft u een vraag over de diensten die we verlenen, of over het verkopen van uw bedrijfsbus of bedrijfswagen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0348-724807 of 0613748403, of een WhatsApp te sturen of e-mail te sturen. Het is als vanzelfsprekend ook mogelijk om uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier.

Interesse om je bedrijfswagen te verkopen?

Neem direct contact op