schadeauto verkopen

Schadeauto verkopen

Wilt u een schadeauto verkopen, omdat u meer moet betalen voor de reparatie, dan wat de auto momenteel nog waard is? In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kan een schadeauto nog flink wat geld opleveren. Al helemaal wanneer u hem verkoopt aan een officiële opkoper zoals Autoinkoop24h. In sommige gevallen loont het verkopen van een schade auto, meer dan het behouden van de auto. Vraag een bod op en ontvang een geheel vrijblijvend bod. Gaat u akkoord met het bod? Dan nemen we zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak voor het maken van een afspraak voor het ophalen van de auto.

Ik heb een schadeauto, wat nu?

Er kan om verschillende redenen schade ontstaan aan de auto, hoe vervelend ook. Hierbij is het van belang om u ten alle tijde af te vragen of het wel nuttig is, om de auto te laten repareren. Wanneer het een oudere auto of forse schade betreft, zou het maar zo kunnen zijn dat het voordeliger is om de auto te verkopen, dan hem te laten repareren. U kunt ervoor kiezen om door te rijden met de auto, mits doorrijden met een schade auto niet voor gevaarlijke situaties zorgt. U kunt er ook voor kiezen om uw auto te verkopen aan een officiële opkoper zoals Autoinkoop24h.

Kentekenkoppelaar

Er zijn geen widget instellingen gevonden! Voeg deze toe of neem contact op met de website administrator.

Alle soorten auto’s

Wij kopen verschillende soorten auto’s op, ongeacht de staat. Dus ook wanneer uw auto bepaalde schade heeft, de APK niet meer geldig of de auto een WOK-melding geeft, kunt u de auto aan ons verkopen. Hierbij doet het er niet toe wat voor type de auto is, want wij kopen allerlei soorten auto’s van u over. Van bedrijfswagens van Opel, Fiat, Peugeot, Mercedes Benz en Ford, tot auto’s van Volkswagen. Staat het merk van uw auto er niet tussen? Neem in dat geval gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Telefoon

Bel ons op 0348-724807

Mail

Mail ons op info@autoinkoop24h.nl

WhatsApp

Neem contact op via WhatsApp

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Wilt u uw schadeauto voor een goed bedrag verkopen aan een opkoper? Vul het kenteken en de andere gevraagde gegeven in in de kentekencheck. Vervolgens gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het opstellen van een aantrekkelijk bod. Nadat u ons heeft laten weten dat u akkoord gaat met het bod, maken we een afspraak voor het ophalen van de auto. Uiteraard voorzien we u tijdens die afspraak ook van het afgesproken geldbedrag.

Heeft u een vraag over de diensten die we verlenen, of over het verkopen van uw bus of bedrijfswagen? Neem gerust contact op door te bellen naar 0348-724807 of 0613748403, of een WhatsApp te sturen of e-mail te sturen. Het is als vanzelfsprekend ook mogelijk om uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier.

Interesse om je bedrijfswagen te verkopen?

Neem direct contact op