Uw schade auto verkopen?

Kenteken vergeten?
Stuur een WhatsApp bericht.

Vraag een gratis een bod aan.

Binnen 24 uur verkocht.

Schadeauto verkopen 6

Schadeauto verkopen

Heeft u schade aan uw auto opgelopen en wilt u daarom uw schade auto snel verkopen? Dat kan! Voor Autoinkoop24h maakt schade niet uit. Wij kopen uw auto over, ook wanneer er een flinke deuk in zit of onderdelen niet meer functioneren.

Wilt u de kosten van uw schade auto niet meer betalen? Meld uw auto vrijblijvend bij ons aan en ontvang snel een bod. Heeft u nog specifieke vragen over uw schade auto? Vul ons contactformulier in of bel ons op 0348 724 807.

Schadeauto verkopen 7

Uw schadeauto verkopen aan Autoinkoop24h.nl

Stap 1: Vul de kentekencheck in

Vul uw kenteken in en laat uw persoonsgegevens achter in de kentekenchecker.

Stap 2: Ontvang een bod

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en u ontvangt een vrijblijvend bod op uw voortuig.

Stap 3: Zonder gedoe verkocht

Bent u tevreden met het bod? U ontvangt na verkoop het geld en wij regelen de rest!

Waarom uw schade auto verkopen aan Autoinkoop24h?

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een bod op uw schade auto.

Zeven dagen per week zijn we bereikbaar op 0613748403 ook per whatsapp.

Bij autoinkoop24h hebben we er geen bezwaar tegen als uw auto een hoge kilometerstand heeft, niet meer door de keuring komt, technische mankementen heeft, schade heeft of een WOK-melding heeft. 

Als we tot overeenkomst komen komen dan kunt een afspraak inplannen op gewenste locatie, datum en tijdstip.

De vergoeding wordt direct aan u uitgekeerd per bank of contant en u krijgt van ons een RDW vrijwaring.

Wij beschiken over onze eigen landelijke ophaalservice en bieden onze service ook aan in de avond en in het weekend.

Schadeauto verkopen 8

Schade auto verkopen zonder APK?

U kunt uw schade auto verkopen zonder APK. Dit is alleen mogelijk bij een erkend autobedrijf die uw auto thuis komt ophalen, aangezien uw auto zonder APK de weg niet meer op mag.

Er kunnen diverse redenen zijn waarom uw auto niet meer door de APK is gekomen. In sommige gevallen zijn er nog reparaties mogelijk, maar zit daar een flink prijskaartje aan. In andere gevallen constateert het autobedrijf dat uw auto total loss is. In beide gevallen kunt u contact opnemen met ons om te kijken hoeveel uw auto nog waard is. Vul de gratis kenteken check in.

Voordelen van uw kapotte auto verkopen

 1. Wanneer u uw auto verkoopt, levert u dat geld op in plaats van dat het u alleen maar geld kost voor reparaties. Ook als uw auto niet meer kan worden gerepareerd, kunnen sommige onderdelen nog steeds waardevol zijn voor anderen.
 2. Een kapotte auto kan in de weg staan. Door deze te verkopen maakt u weer ruimte in uw garage of oprit.
 3. Het recyclen van uw kapotte auto kan bijdragen aan het verminderen van de impact op het milieu. Onderdelen die nog bruikbaar zijn worden hergebruikt en andere materialen worden gerecycled tot nieuwe producten.
 4. Het verkopen van uw kapotte auto scheelt u veel tijd en moeite. U hoeft niet meer te zoeken naar een reparatiewerkplaats en geen tijd te verspillen aan het wachten op reparaties.
 5. Een kapotte auto kan gevaarlijk zijn om te gebruiken. Het is verstandig om de schadeauto te verkopen, om te voorkomen dat u en andere weggebruikers in gevaar worden gebracht. U wilt immers ongelukken voorkomen en de verkoop van de auto kan daarbij helpen.


Auto na ongeval verkopen

Heeft u onlangs een ongeval gehad en heeft u daardoor veel schade opgelopen aan uw auto? Wilt u nu uw auto verkopen met schade? Waarschijnlijk is dit een slimme keus, omdat reparatiekosten soms erg hoog kunnen oplopen. Uiteraard hangt dit af van de aard van de schade. Voor veiligheid staat in ieder geval wel voorop. Weet u niet zeker of uw auto nog geld oplevert na uw ongeval? Informeer bij ons door uw auto aan te melden. Wij zullen u voorzien van een bod voor uw auto, zodat u hierna een keus kunt maken.

RDW erkend en ophaalservice

Wilt u uw auto verkopen die niet meer rijdt of mag rijden? Autoinkoop24h is een erkend autobedrijf met een RDW-bedrijfsvoorraad, waardoor we uw auto op elk moment en op elke locatie kunnen vrijwaren. U ontvangt van ons een RDW-vrijwaring, waarmee u uw verzekering kunt stopzetten en de APK-keuringsplicht vervalt. Daarnaast bieden wij onze eigen landelijke ophaalservice aan en kunnen wij uw auto ophalen op elke gewenste locatie in Nederland en België. Zo is uw auto snel verkocht en heeft u alles direct goed geregeld.

Voor de sloop of export

Bij Autoinkoop24h kunt u snel en zonder gedoe uw schadeauto verkopen. Wij komen op de door u gewenste tijd en locatie afspreken en betalen u contant of per bank. Ter plekke ontvangt u een RDW-vrijwaring. Of uw auto nu schade heeft, technische problemen, een hoge kilometerstand of een verlopen APK, bij ons bent u aan het juiste adres. Zelfs als u uw auto wilt verkopen voor sloop of export, helpen wij u graag verder.

Schadeauto verkopen 9

Snel uw schade auto verkopen?

Heeft u een auto of bedrijfswagen met schade waar u graag vanaf wilt? U kunt deze snel en gemakkelijk aan ons verkopen. Wij zijn een erkend autobedrijf waar u terecht kunt om uw kapotte auto te verkopen. Zo werkt het:


 • Neem contact met ons op en ontvang een bod
 • Accepteer het bod en laat uw auto ophalen
 • Ontvang uw geld en vrijwaring ter plaatsenHeeft u nog vragen over het verkopen van uw schadeauto? Neem gerust contact op voor meer informatie door te bellen naar 0348-724807 of 0613748403. Ook kunt u een email sturen of ons contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder!

"Heeft u een schade auto te koop, neem dan contact met ons op!”

Hoe kan ik mijn schadeauto via Autoinkoop24h verkopen?

Het verkopen van uw schadeauto via Autoinkoop24h is eenvoudig en snel. U kunt dit doen door contact met ons op te nemen via onze website. Onze professionele inkopers zullen uw schadeauto beoordelen en een eerlijke prijs aanbieden op basis van de schade en de algemene staat van het voertuig. Als u akkoord gaat met ons aanbod, regelen wij de verdere stappen en zorgen voor een vlotte verkoop.

Kunnen jullie mijn schadeauto verkopen?

Ja, Autoinkoop24h is geïnteresseerd in het kopen van schadeauto’s. Ongeacht de omvang van de schade of het type voertuig, wij zijn bereid uw schadeauto te kopen. We hebben een netwerk van professionele inkopers die gespecialiseerd zijn in schadeauto’s en kunnen u helpen uw voertuig snel te verkopen.

Ik ben akkoord gegaan met de verkoop van mijn schadeauto, hoe nu verder?

Zodra u akkoord gaat met ons aanbod voor uw schadeauto, nemen wij de verdere stappen voor u over. We zorgen voor de administratieve afhandeling en het ophalen van uw schadeauto op een locatie en tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Ons doel is om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat u snel van uw schadeauto af bent.

Waarom mijn schadeauto verkopen via Autoinkoop24h?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het verkopen van uw schadeauto via Autoinkoop24h:

 1. Snelle verkoop: We streven ernaar uw schadeauto snel te taxeren en een aanbieding te doen, zodat u snel van uw voertuig af bent.
 2. Geen gedoe: Wij regelen de administratieve afhandeling en het ophalen van uw schadeauto, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over tijdrovende taken.
 3. Breed scala aan schade: Ongeacht het type schade, van lichte deuken tot zware ongevalsschade, we zijn geïnteresseerd in het kopen van uw schadeauto.
 4. Betrouwbare service: Autoinkoop24h staat bekend om zijn betrouwbare en professionele service, waardoor u met vertrouwen uw schadeauto kunt verkopen.

Als u meer informatie wilt of uw schadeauto wilt verkopen via Autoinkoop24h, kunt u contact met ons opnemen via de website voor een gratis taxatie.

Contact

Interesse om uw oude auto te verkopen?

Scroll naar boven