Uw bus snel verkopen?

Kenteken vergeten?
Stuur een WhatsApp bericht.

Vraag een gratis een bod aan.

Binnen 24 uur verkocht.

Bus verkopen 6

Bus verkopen

Wilt u een bus verkopen voor een goede prijs, zonder gedoe? Autoinkoop24H staat voor u klaar om snel uw bus over te kopen. Heeft u een zakelijke bus, zoals een bedrijfsbus of een bestelbus? Alle busjes zijn bij ons welkom en elk merk bus kunt u bij ons kwijt, ongeacht de staat waarin de bus verkeert. Wij geven u altijd een goede prijs voor uw bus. Ook wagens met een verlopen APK of defecten nemen wij van u over.

Via onze website kunt u uw bus direct aanmelden. Wij brengen u dan een vrijblijvend bod uit. Gaat u akkoord met het bod? Dan komen wij de bedrijfsauto bij u ophalen. De verkoop van de auto wordt dan ter plekke afgerond.

Bus verkopen zonder gedoe

Het maakt bij ons niets uit waarom u uw zakelijke bus wilt verkopen. Het is mogelijk dat u deze wil verkopen omdat hij niet meer aan uw wensen voldoet, schade heeft of gewoon oud wordt. Echter kan het verkopen van een bus een tijdrovende klus zijn. Dit is bij ons niet het geval, wij zorgen ervoor dat de verkoop van de bus snel afgerond wordt. De bus wordt door ons opgehaald, zodat u er geen omkijken naar hebt. Als wij de bus komen ophalen, krijgt u direct een officieel RDW vrijwaringsbewijs. De bus hoeft voordat u hem gaat verkopen, dus niet gekeurd te worden.

Bus verkopen 7

Uw bus verkopen aan Autoinkoop24h.nl

Stap 1: Vul de kentekencheck in

Vul uw kenteken in en laat uw persoonsgegevens achter in de kentekenchecker.

Stap 2: Ontvang een bod

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en u ontvangt een vrijblijvend bod op uw voortuig.

Stap 3: Zonder gedoe verkocht

Bent u tevreden met het bod? U ontvangt na verkoop het geld en wij regelen de rest!

Bus verkopen in 5 stappen

U verkoopt uw bestelbus aan de hand van een aantal, simpele stappen.

Meld de bestelbus bij ons aan

Vervolgens gaan wij in beraad en doen we een geheel vrijblijvend bod

Gaat u akkoord met het bod? Mooi!

We maken een afspraak voor het ophalen van de auto met gebruik van onze eigen ophaalservice

U ontvangt ter plekke het RDW vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag

Contact

Naam(Vereist)

Bedrijfsbus verkopen

Bent u van plan uw bedrijfsbus, zakelijke bus of bestelbus te verkopen, kan het verkopen aan een betrouwbaar bedrijf een goede optie zijn. Autoinkoop24h zorgt bij het verkopen van uw bus voor een eerlijke prijs en een soepel verkoopproces. Wij zijn gespecialiseerd in bussen inkopen en verkopen en kunnen u hierbij helpen. We zijn bekend met de markt en kunnen u een goede prijs bieden voor uw bus. Of u nu een bus wilt inkopen of uw busje wilt verkopen, met onze specialisten bent u verzekerd van een vlotte transactie.

Waarom uw bestelbus verkopen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u ervoor kiest om uw bestelbusje te verkopen. Misschien heeft u een upgrade nodig naar een grotere of nieuwere bus, of wilt u juist overstappen naar een ander type voertuig. Het verkopen van uw bestelbusje kan u helpen om financiële ruimte te creëren of om uw bedrijfsactiviteiten aan te passen aan veranderende behoeften. Wat uw reden ook is, het verkopen van uw bestelbusje geeft u de mogelijkheid om een nieuwe stap te zetten in uw bedrijf.

Het voordeel van de bus verkopen

Als u van uw bestelbus af wilt, zijn er twee mogelijkheden: de auto verkopen of inruilen. Inruilen is dat wat u misschien wel als eerste overweegt, aangezien dat de meest voor de hand liggende optie is. Het is echter vaak voordeliger om de bus te verkopen. Bij inruilen zit er namelijk een onderhandelmarge aan vast. Deze hebt u niet wanneer u de bus verkoopt. Bent u benieuwd wat u voor uw bus krijgt als u deze verkoopt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we vertellen graag meer over de mogelijkheden van het verkopen van een bedrijfsauto.

Bussen kopen voor de export

Wij kopen de bussen op voor de export. Hierbij maakt het niet uit wat de staat van de bus is. Wij beschikken namelijk over een groot netwerk, bovendien is er veel vraag naar allerlei soorten bedrijfswagens. Schadeverlopen APK, defecten of een WOK-melding maken niet uit. Er is veel vraag naar bussen, dus alle merken en modellen zijn bij ons van harte welkom. Hebt u een bus van een niet gangbaar merk die u graag wilt verkopen, of heeft u een andere vraag over de verkoop van de bestelbus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij willen de bus vaak alsnog wel van u kopen.

Bus verkopen 8
Bus verkopen 9

Complete ontzorging

Wij vinden het van belang om u tijdens het verkopen van uw auto, zo veel mogelijk te ontzorgen. Daarom maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Doordat we over een RDW-bedrijfsvoorraad beschikken, zijn we in staat om uw auto op ieder moment en op ieder tijdstip te vrijwaren. Wist u dat we ook over onze eigen landelijke ophaalservice beschikken? Op deze manier kunnen we iedere bestelbus ophalen, op iedere locatie in België en Nederland. U hoeft de bestelbus dus niet zelf weg te brengen. Wel zo gemakkelijk, al zeggen we het zelf.

Busje verkopen? Meld uw bus nu aan

Wilt u snel uw busje verkopen? Het kan dan gaan om onder andere een zakelijke bus, bedrijfsbus of bestelbus. Kies er dan voor om dat aan Autoinkoop24H te doen. Op onze website kunt u uw bus direct aanmelden. Zodra wij het formulier binnen gekregen hebben, brengen we u een mooi bod uit. Zodra u akkoord bent en de bedrijfswagen voor dit bedrag wil verkopen, halen we de bus bij u op en krijgt u ter plekke het RDW vrijwaringsbewijs. Het bedrag van de bus krijgt u contant of op de bank, wat u zelf wenst. Verkopen van een auto was nog nooit zo gemakkelijk!

Het is uiteraard mogelijk om contact op te nemen als u nog vragen heeft over het verkopen van uw bedrijfswagen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0348 – 724 807 of 06 – 137 484 03, stuur een WhatsApp bericht of een e-mail. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contact

Naam(Vereist)
Hoe kan ik mijn bus via Autoinkoop24h verkopen?

Het verkopen van uw bus via Autoinkoop24h is een eenvoudig proces. U kunt uw bus aanbieden voor verkoop door contact met ons op te nemen via onze website. Onze professionele inkopers zullen uw bus beoordelen en een eerlijke prijs aanbieden op basis van de staat en specificaties van het voertuig. Als u akkoord gaat met ons aanbod, zullen we de verdere stappen coördineren om de verkoop af te ronden.

Kunnen jullie mijn bus verkopen?

Ja, Autoinkoop24h is geïnteresseerd in het kopen van bussen. We zijn bereid bussen van verschillende merken en modellen te kopen, ongeacht hun staat. Of uw bus nu nieuw, gebruikt, of beschadigd is, we hebben inkopers die gespecialiseerd zijn in bussen en kunnen u helpen uw voertuig te verkopen.

Ik ben akkoord gegaan met de verkoop van mijn bus, hoe nu verder?

Nadat u akkoord bent gegaan met ons aanbod voor uw bus, nemen wij de verdere stappen voor u over. We regelen de administratieve afhandeling en het ophalen van uw bus op een locatie en tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Ons doel is om het proces zo vlot en eenvoudig mogelijk te maken, zodat u snel van uw bus af bent.

Waarom mijn bus verkopen via Autoinkoop24h?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het verkopen van uw bus via Autoinkoop24h:

  1. Efficiëntie: We streven ernaar uw bus snel te taxeren en een aanbieding te doen, zodat u snel kunt verkopen.
  2. Geen gedoe: Wij nemen de administratieve rompslomp en het transport van uw bus voor onze rekening.
  3. Diverse inkoop: Of uw bus nu nieuw, gebruikt, of beschadigd is, wij zijn geïnteresseerd in de aanschaf.
  4. Betrouwbare service: Autoinkoop24h staat bekend om zijn betrouwbare en professionele service voor het verkopen van voertuigen.

Als u meer informatie wilt of uw bus wilt verkopen via Autoinkoop24h, kunt u contact met ons opnemen via de website voor een gratis taxatie.

Contact

Interesse om uw oude auto te verkopen?

Scroll naar boven