bus verkopen

Wilt u een bus verkopen voor een goede prijs, zonder gedoe? Autoinkoop24H staat voor u klaar om snel uw bestelbus over te kopen. Elke merk bus is bij ons van harte welkom, ongeacht de staat waarin de bus verkeert. Wij geven u altijd een goede prijs voor uw bestelbus. Ook wagens met een verlopen APK of defecten zijn bij ons welkom.

Via onze website kunt u uw bus direct aanmelden. Wij brengen u dan een vrijblijvend bod uit. Gaat u akkoord met het bod? Dan komen wij de bedrijfsauto bij u ophalen. De verkoop van de auto wordt dan ter plekke afgerond.

Bus verkopen zonder gedoe

Het maakt bij ons niets uit waarom u uw bus wilt verkopen. Het is mogelijk dat u hem wilt verkopen omdat hij niet meer aan uw wensen voldoet, schade heeft of gewoon oud wordt. Echter kan het verkopen van een bus een tijdrovende klus zijn. Dit is bij ons niet het geval, wij zorgen ervoor dat de verkoop van de bus snel afgerond wordt. De bus wordt door ons opgehaald, zodat u er geen omkijken naar hebt. Als wij de bus komen ophalen, krijgt u direct een officieel RDW vrijwaringsbewijs. De bus hoeft voordat u hem gaat verkopen, dus niet gekeurd te worden.

Kentekenkoppelaar

Er zijn geen widget instellingen gevonden! Voeg deze toe of neem contact op met de website administrator.

Bus verkopen in 5 stappen

U verkoopt uw bestelbus aan de hand van een aantal, simpele stappen.

  • Meld de bestelbus bij ons aan
  • Vervolgens gaan wij in beraad en doen we een geheel vrijblijvend bod
  • Gaat u akkoord met het bod? Mooi!
  • We maken een afspraak voor het ophalen van de auto met gebruik van onze eigen ophaalservice
  • U ontvangt ter plekke het RDW vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag

Telefoon

Bel ons op 0348-724807

Mail

Mail ons op info@autoinkoop24h.nl

WhatsApp

Neem contact op via WhatsApp

Het voordeel van de bus verkopen

Als u van uw bestelbus af wilt, zijn er twee mogelijkheden: de auto verkopen of inruilen. Inruilen is dat wat u misschien wel als eerste overweegt, aangezien dat de meest voor de hand liggende optie is. Het is echter vaak voordeliger om de bus te verkopen. Bij inruilen zit er namelijk een onderhandelmarge aan vast. Deze hebt u niet wanneer u de bus verkoopt. Bent u benieuwd wat u voor uw bus krijgt als u deze verkoopt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we vertellen graag meer over de mogelijkheden van het verkopen van een bedrijfsauto.

Bussen kopen voor de export

Wij kopen de bussen op voor de export. Hierbij maakt het niet uit wat de staat van de bus is. Wij beschikken namelijk over een groot netwerk, bovendien is er veel vraag naar allerlei soorten bedrijfswagens. Schade, verlopen APK, defecten of een WOK-melding maken niet uit. Er is veel vraag naar bussen, dus alle merken en modellen zijn bij ons van harte welkom. Hebt u een bus van een niet gangbaar merk die u graag wilt verkopen, of heeft u een andere vraag over de verkoop van de bestelbus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij willen de bus vaak alsnog wel van u kopen.

Complete ontzorging

Wij vinden het van belang om u tijdens het verkopen van uw auto, zo veel mogelijk te ontzorgen. Daarom maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Doordat we over een RDW-bedrijfsvoorraad beschikken, zijn we in staat om uw auto op ieder moment en op ieder tijdstip te vrijwaren. Wist u dat we ook over onze eigen landelijke ophaalservice beschikken? Op deze manier kunnen we iedere bestelbus ophalen, op iedere locatie in België en Nederland. U hoeft de bestelbus dus niet zelf weg te brengen. Wel zo gemakkelijk, al zeggen we het zelf.

Auto verkopen? Meld uw bus nu aan

Wilt u snel uw bus verkopen? Kies er dan voor om dat aan Autoinkoop24H te doen. Op onze website kunt u uw bus direct aanmelden. Zodra wij het formulier binnen gekregen hebben, brengen we u een mooi bod uit. Zodra u akkoord bent en de bedrijfswagen voor dit bedrag wil verkopen, halen we de bus bij u op en krijgt u ter plekke het RDW vrijwaringsbewijs. Het bedrag van de bus krijgt u contant of op de bank, wat u zelf wenst. Verkopen van een auto was nog nooit zo gemakkelijk!

Het is uiteraard mogelijk om contact op te nemen als u nog vragen heeft over het verkopen van uw bedrijfswagen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0348 – 724 807 of 06 – 137 484 03, stuur een WhatsApp bericht of een e-mail. U kunt ook het contactformulier invullen.

Telefoon

Bel ons op 0348-724807

Mail

Mail ons op info@autoinkoop24h.nl

WhatsApp

Neem contact op via WhatsApp

Interesse om je bus te verkopen?

Neem direct contact op