bus verkopen

Wilt u een bus verkopen voor een goede prijs, zonder gedoe? Autoinkoop24H staat voor u klaar om snel uw bus over te kopen. Elke merk bus is bij ons van harte welkom, ongeacht de staat waarin de bus verkeert. Wij geven u altijd een goede prijs voor uw bus. Ook wagens met een verlopen APK of defecten zijn bij ons welkom.

Via onze website kunt u uw bus direct aanmelden. Wij brengen u dan een vrijblijvend bod uit. Gaat u akkoord met het bod? Dan komen wij de bus bij u ophalen. De verkoop wordt dan ter plekke afgerond.

Bus verkopen zonder gedoe

Het maakt bij ons niets uit waarom u uw bus wilt verkopen. Het is mogelijk dat hij niet meer aan uw wensen voldoet, schade heeft of gewoon oud wordt. Echter kan het verkopen van een bus een tijdrovende klus zijn. Dit is bij ons niet het geval, wij zorgen ervoor dat de verkoop van de bus snel afgerond wordt. De bus wordt door ons opgehaald, zodat u er geen omkijken naar hebt. Als wij de bus komen ophalen, krijgt u direct een officieel RDW vrijwaringsbewijs. De bus hoeft dus niet gekeurd te worden.

Kentekenkoppelaar

Er zijn geen widget instellingen gevonden! Voeg deze toe of neem contact op met de website administrator.

Het voordeel van de bus verkopen

Als u van uw bus af wilt, zijn er twee mogelijkheden. Verkopen of inruilen. Inruilen is hetgeen wat u misschien wel als eerste overweegt, aangezien dat de meest voor de hand liggende optie is. Het is echter vaak voordeliger om de bus te verkopen. Bij inruilen zit er namelijk een onderhandel marge aan vast. Deze hebt u niet wanneer u de bus verkoopt. Bent u benieuwd wat u voor uw bus krijgt als u deze verkoopt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Telefoon

Bel ons op 0348-724807

Mail

Mail ons op info@autoinkoop24h.nl

WhatsApp

Neem contact op via WhatsApp

Bussen kopen voor de export

Wij kopen de bussen op voor de export. Hierbij maakt het niet uit wat de staat van de bus is. Schade, verlopen APK, defecten of een WOK melding maken niet uit. Er is veel vraag naar bussen, dus alle merken en modellen zijn bij ons van harte welkom. Hebt u een bus van een niet gangbaar merk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij willen de bus vaak alsnog wel van u kopen.

Meld uw bus nu aan

Wilt u snel uw bus verkopen? Kies er dan voor om dat aan Autoinkoop24H te doen. Op onze website kunt u uw bus direct aanmelden. Zodra wij het formulier binnen gekregen hebben, brengen we u een mooi bod uit. Zodra u akkoord bent halen we de bus bij u op en krijgt u ter plekke het RDW vrijwaringsbewijs. Het bedrag van de bus krijgt u contant of op de bank, wat u zelf wenst.

Het is uiteraard mogelijk om contact op te nemen als u nog vragen heeft. Dit kunt u doen door te bellen naar 0348 – 724 807 of 06 – 137 484 03, stuur een WhatsApp bericht of een e-mail. U kunt ook het contactformulier invullen.

Interesse om je bus te verkopen?

Neem direct contact op