Bedrijfswagen verkopen

Uw bedrijfswagen verkopen aan een erkend autobedrijf, voor een goede prijs? Wij kopen uw auto zonder al te veel gedoe en snel van u over. Hierbij doet het er niet toe van welk merk de bedrijfswagen is, en in welke staat hij verkeert. Van een bedrijfsauto met een verlopen APK tot een bedrijfswagen met allerlei technische defecten.

Meld uw auto aan via het aanmeldformulier en ontvang een geheel vrijblijvend bod. Wanneer u akkoord gaat met het bod, halen we de wagen zo snel mogelijk bij u op. U ontvangt meteen het afgesproken bedrag en een officieel RDW vrijwaringsbewijs.

Bedrijfswagen verkopen aan een erkend autobedrijf

Er zijn verschillende redenen voor het verkopen van de bestelwagen. Misschien voldoet hij niet meer aan uw wensen, heeft hij zijn beste tijd gehad of is er sprake van aanzienlijk grote schade. Het verkopen van uw auto kan een tijdrovende en stressvolle klus zijn. Om die reden kan het verstandig zijn om een bedrijf in te schakelen zoals autoinkoop24h, dat u gedurende het verkoopproces volledig ontzorgt. We halen uw bedrijfswagen zonder problemen op met gebruik van onze eigen ophaalservice, zodat u daar geen omkijken meer naar hebt. Doordat u meteen een officieel RDW vrijwaringsbewijs ontvangt, hoeft u de wagen niet meer te laten keuren.

Kentekenkoppelaar

Er zijn geen widget instellingen gevonden! Voeg deze toe of neem contact op met de website administrator.

Waarom verkopen en niet inruilen?

Wanneer u uw bedrijfswagen niet meer nodig heeft of een nieuwe aan wilt schaffen, overweegt u waarschijnlijk al snel om de huidige bedrijfswagen in te ruilen. Echter is het in veel gevallen niet het meest voordelig om te kiezen voor inruilen. Wist u dat in maar liefst 90% van de gevallen niet de meest voordelige keuze is? U levert namelijk veel in op de korting die u zou krijgen wanneer u de wagen zonder in te ruilen, zou verkopen. Bovendien zit de onderhandel marge bij de inruilwaarde inbegrepen. Om die reden is het raadzaam om de mogelijkheden van het verkopen van de bedrijfswagen te bekijken.

Telefoon

Bel ons op 0348-724807

Mail

Mail ons op info@autoinkoop24h.nl

WhatsApp

Neem contact op via WhatsApp

Alle soorten bedrijfswagens

Het doet er niet toe wat voor bestelwagen u wilt verkopen. Voor de export verkopen we namelijk verschillende types en merken op, ongeacht de staat van de auto. Eventuele mankementen zoals schade, een verlopen APK, technische defecten en een WOK melding, doen er niet toe. Doordat er veel vraag is naar bedrijfswagens, kunnen u bijna alle bedrijfswagens zonder problemen aan ons verkopen. Zo hebben we interesse in onder andere bedrijfswagens van de merken Renault, Opel, Peugeot, Fiat, Ford, Volkswagen en Mercedes Benz. Wilt u een bestelwagen van een ander merk verkopen? Neem gerust contact op, waarschijnlijk kunt u de bedrijfsauto alsnog aan ons verkopen.

Verkoop uw bedrijfswagen aan Autoinkoop24h

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen aan een officieel autobedrijf zoals autoinkoop24h? Meld uw auto aan door de gegevens in te vullen in het aanmeldformulier. Nadat we uw aanmelding ontvangen hebben, gaan we aan de slag met het opstellen van een mooi bod. Gaat u akkoord met dit bod? Dan halen we de bedrijfswagen bij u op en voorzien u ter plekke van een RDW vrijwaringsbewijs, bovendien ontvangt u de vergoeding per bank of contant. Doordat we over een RDW bedrijfsvoorraad beschikken, kunnen we uw auto op elk tijdstip en op elke locatie vrijwaren. Wel zo prettig!

Heeft u een vraag over de diensten die we aanbieden, of heeft u een andere vraag over het verkopen van uw bedrijfsauto? We staan u graag te woord. Neem gerust contact op door te bellen naar 0348-724807 of 0613748403, of een WhatsApp te sturen of e-mail te sturen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier

Interesse om je bedrijfswagen te verkopen?

Neem direct contact op