Uw bedrijfswagen verkopen?

Kenteken vergeten?
Stuur een WhatsApp bericht.

Vraag een gratis een bod aan.

Binnen 24 uur verkocht.

Bedrijfswagen verkopen 6

Bedrijfswagen verkopen

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen aan een erkend autobedrijf en daar een goede prijs voor krijgen? Bij Autoinkoop24h nemen wij uw bestelbus zonder gedoe en snel van u over. Het maakt niet uit van welk merk de bestelwagen is of in welke staat hij verkeert. Of het nu gaat om een bedrijfsauto met een verlopen APK of een bedrijfsbus met allerlei technische gebreken, wij kopen allerlei soorten voertuigen in. Als u uw voertuig bij ons aanmeldt via het aanmeldformulier, ontvangt u een geheel vrijblijvend bod. Als u akkoord gaat met het bod, halen we de wagen zo snel mogelijk bij u op. U ontvangt dan direct het afgesproken bedrag en een officieel RDW-vrijwaringsbewijs.

Alle soorten bedrijfswagens

Het doet er niet toe wat voor bedrijfsbus u wilt verkopen. Voor de export verkopen we namelijk verschillende types en merken op, ongeacht de staat van de auto. Eventuele mankementen, zoals schade, een verlopen APK, technische defecten en een WOK-melding, doen er niet toe. Doordat er veel vraag is naar bedrijfswagens, kunt u bijna alle bedrijfswagens zonder problemen aan ons verkopen. Zo hebben we interesse in onder andere bedrijfswagens van de merken Renault, Opel, Peugeot, Fiat, Ford, Volkswagen en Mercedes-Benz. Wilt u een bestelwagen van een ander merk verkopen? Bel ons gerust, zodat we het opkopen van uw bedrijfsauto kunnen bespreken.

bedrijfswagen verkopen autoinkoop24h

Uw bedrijfswagen verkopen aan Autoinkoop24h.nl

Stap 1: Vul de kentekencheck in

Vul uw kenteken in en laat uw persoonsgegevens achter in de kentekenchecker.

Stap 2: Ontvang een bod

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en u ontvangt een vrijblijvend bod op uw voortuig.

Stap 3: Zonder gedoe verkocht

Bent u tevreden met het bod? U ontvangt na verkoop het geld en wij regelen de rest!

Bedrijfswagen inkoop, uw bestelwagen verkopen

Bent u geïnteresseerd in bedrijfswagen inkoop? Er zijn verschillende redenen voor het verkopen van een bestelwagen. Misschien voldoet hij niet meer aan uw wensen, heeft hij zijn beste tijd gehad of is er sprake van grote schade. Het verkopen van uw bedrijfswagen kan een tijdrovende en stressvolle klus zijn.

Om die reden kan het verstandig zijn om een autobedrijf in te schakelen zoals Autoinkoop24h, wij ontzorgen u volledig gedurende het verkoopproces. We halen uw bestelwagen zonder problemen op met gebruik van onze eigen ophaalservice, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Doordat u meteen een officieel RDW-vrijwaringsbewijs ontvangt, hoeft u de wagen niet meer te laten keuren.

Eerlijke prijs voor uw gebruikte bedrijfswagen

Wilt u uw zakelijke auto verkopen en een eerlijke prijs ontvangen? Dan bent u bij ons, één van de bedrijfswagen opkopers, aan het juiste adres. Bij ons kunt u uw bedrijfswagen gemakkelijk en snel verkopen, ongeacht het merk, model of bouwjaar. Zelfs als u uw lease auto wilt verkopen, kunt u ons bellen. Onze deskundige inkopers beoordelen uw bedrijfswagen en bieden u een eerlijke prijs. Zo kunt u zonder zorgen uw bedrijfswagen verkopen en profiteren van een snelle afhandeling.

Contact

Naam(Vereist)

Waarom uw bedrijfswagen verkopen en niet inruilen?

Wanneer u uw bedrijfswagen niet meer nodig heeft of een nieuwe aan wilt schaffen, overweegt u waarschijnlijk al snel om de huidige bedrijfsauto in te ruilen. En via een groot advertentieplatform uw voertuig verkopen, kost veel tijd die u misschien niet heeft. Echter is het in veel gevallen niet het meest voordelig om te kiezen voor inruilen. Wist u dat inruilen in maar liefst 90% van de gevallen niet de meest voordelige keuze is? U levert namelijk veel in op de korting die u zou krijgen wanneer u de wagen zonder in te ruilen, zou verkopen. Bovendien zit de onderhandelmarge bij de inruilwaarde inbegrepen. Om die reden is het raadzaam om de mogelijkheden van het verkopen van de bedrijfswagen te bekijken. Verkoop uw bestelbus!

Snel en eenvoudig;

Vereist geen papierwerk of andere tijdrovende klussen;

Levert een eerlijke vergoeding op.

Bedrijfswagen verkopen 7

Geen derde partij

Wat men vaak fijn vindt aan het samenwerken met ons autobedrijf, is het feit dat er geen sprake is van een derde partij. En dat is wel zo prettig! Bovendien kopen we de auto’s helemaal zelf in, waardoor het bod dat wij doen op uw bedrijfsauto te allen tijde van ons afkomstig is, en niet van een derde partij die interesse heeft in een bestelbus. Bovendien handelen we de vervolgstappen in het proces ook geheel zelf af, waardoor de lijnen tijdens het verkopen van de bestelwagen kort blijven. Wanneer u een vraag heeft over het verkopen van uw bedrijfswagen of bedrijfsbus, zijn we goed bereikbaar. We zijn namelijk de hele week bereikbaar via telefoonWhatsApp en e-mail, ook in de avonduren.

Lease auto verkopen

U kunt bij ons ook terecht voor het verkopen van uw lease auto. Of het nu gaat om het afkopen van uw leasecontract of het overnemen van uw lease auto. Een leaseauto wordt vaak gebruikt voor zakelijke doeleinden, maar kan ook door particulieren worden geleased. Wij bieden u een goede en eerlijke prijs en een snelle afhandeling.

Eigen ophaalservice

Wij beschikken over een eigen ophaalservice door heel Nederland, België en Luxemburg. Waar u zich ook bevindt in ons land of nabijgelegen buurlanden, wij komen uw voertuig netjes ophalen. Bovendien zijn we doordat we over erkenningen beschikken voor de bedrijfsvoorraad en handelaarskettingen van de RDW, bereid om zelf de auto van uw naam te halen en u van een officiële vrijwaring te voorzien. Dit doen we niet alleen overdag en doordeweeks, maar ook in de avonden én in de weekenden. Op deze manier is het voor het verkopen van de bestelwagen niet meer nodig om naar het postkantoor te gaan. Wel zo makkelijk!

Bedrijfswagen verkopen 8
Bedrijfswagen verkopen 9

Waarom uw bedrijfswagen verkopen aan Autoinkoop24h?

Autoinkoop24h is een professionele en ervaren opkoper van bestelwagens, bedrijfswagens, schade auto’s, personenauto’s, andere type auto’s, campers en alles daartussenin. U bent bij ons aan het juiste adres als u een auto snel wilt verkopen voor een goede en eerlijke prijs. Verkoop uw bestelwagen aan ons en ontdek de vele voordelen:

Minder strenge eisen dan onze concurrenten;

Focus op gemak en snelheid;

Service staat bij ons centraal;

Altijd persoonlijk contact;

Wij vinden het geen probleem om de auto na verkoop op te halen, zélfs aan de andere kant van het land;

Al het papierwerk regelen we zelf;

7 dagen per week bereikbaar, van 08.00 tot 23.00 uur.

Bestelwagen verkopen aan een erkend autobedrijf

Wilt u uw bestelwagen verkopen aan een officieel autobedrijf zoals Autoinkoop24h? Meld uw auto aan door de gegevens in te vullen in het aanmeldformulier. Nadat we uw aanmelding ontvangen hebben, gaan we aan de slag met het opstellen van een mooi bod. Gaat u akkoord met dit bod? Dan halen we de bedrijfswagen bij u op en voorzien u ter plekke van een RDW-vrijwaringsbewijs, bovendien ontvangt u de vergoeding per bank of contant.

Doordat we over een RDW-bedrijfsvoorraad beschikken, kunnen we uw auto op elk tijdstip en op elke locatie vrijwaren. Wel zo prettig! Heeft u een vraag over de diensten die we aanbieden, of heeft u een andere vraag over het verkopen van uw bestelwagen? We staan u graag te woord. Bel ons voor meer informatie of over de verkoop van uw bestelbus door te bellen naar 0348-724807 of 06-13748403 of een e-mail te sturen. U mag ook een WhatsApp-bericht sturen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vraag en gegevens achter te laten in het contactformulier.

Contact

Naam(Vereist)
Hoe kan ik mijn bedrijfswagen via Autoinkoop24h verkopen?

Het verkopen van uw bedrijfswagen via Autoinkoop24h is een eenvoudig proces. U kunt uw bedrijfswagen aanbieden voor verkoop door contact met ons op te nemen via onze website. Onze professionele inkopers zullen uw bedrijfswagen beoordelen en een eerlijke prijs aanbieden op basis van de staat en specificaties van het voertuig. Als u akkoord gaat met ons aanbod, zullen we de verdere stappen coördineren om de verkoop af te ronden.

Kunnen jullie mijn bedrijfswagen verkopen?

Ja, Autoinkoop24h is geïnteresseerd in het kopen van bedrijfswagens. We zijn bereid bedrijfswagens van verschillende merken en modellen te kopen, ongeacht hun staat. Of uw bedrijfswagen nu nieuw, gebruikt, of beschadigd is, we hebben inkopers die gespecialiseerd zijn in bedrijfswagens en kunnen u helpen uw voertuig te verkopen.

Ik ben akkoord gegaan met de verkoop van mijn bedrijfswagen, hoe nu verder?

Nadat u akkoord bent gegaan met ons aanbod voor uw bedrijfswagen, nemen wij de verdere stappen voor u over. We regelen de administratieve afhandeling en het ophalen van uw bedrijfswagen op een locatie en tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Ons doel is om het proces zo vlot en eenvoudig mogelijk te maken, zodat u snel van uw bedrijfswagen af bent.

Waarom mijn bedrijfswagen verkopen via Autoinkoop24h?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het verkopen van uw bedrijfswagen via Autoinkoop24h:

  1. Efficiëntie: We streven ernaar uw bedrijfswagen snel te taxeren en een aanbieding te doen, zodat u snel kunt verkopen.
  2. Geen gedoe: Wij nemen de administratieve rompslomp en het transport van uw bedrijfswagen voor onze rekening.
  3. Diverse inkoop: Of uw bedrijfswagen nu nieuw, gebruikt, of beschadigd is, wij zijn geïnteresseerd in aanschaf.
  4. Betrouwbare service: Autoinkoop24h staat bekend om zijn betrouwbare en professionele service voor het verkopen van voertuigen.

Als u meer informatie wilt of uw bedrijfswagen wilt verkopen via Autoinkoop24h, kunt u contact met ons opnemen via de website voor een gratis taxatie.

Contact

Interesse om uw oude auto te verkopen?

Scroll naar boven