Uw auto zonder APK verkopen?

Vraag een gratis een bod aan.

Binnen 24 uur verkocht.

Auto verkopen zonder apk 6

Auto verkopen zonder APK

Een auto verkopen zonder APK, is dat mogelijk? Als u besluit om uw auto zonder APK te verkopen aan een erkende opkoper zoals Autoinkoop24h, ontvangt u ondanks de verlopen APK toch een goede prijs voor uw auto. Dankzij ons uitgebreide netwerk in heel Europa en de grote vraag naar bedrijfswagens zijn wij altijd in staat om een eerlijke prijs te bieden voor uw auto, ongeacht de staat, het merk of het type auto. Bent u benieuwd naar wat uw auto waard is? Vraag dan een vrijblijvend bod aan.

Auto verkopen zonder APK, waar op letten?

Er zijn diverse redenen waarom u mogelijk besluit om uw auto te verkopen terwijl de APK verlopen is. Misschien is de auto wat ouder, waardoor het voordeliger is om deze te verkopen. U moet immers wegenbelasting en verzekeringskosten blijven betalen voor een auto die niet de weg op mag. Dat is zonde van uw geld! Veel mensen vragen zich af of het mogelijk is om een auto met een verlopen APK te verkopen.

Het antwoord daarop is zeker ja, maar u moet wel rekening houden met het feit dat een auto zonder geldige APK niet meer de weg op mag. Dit betekent dat de auto niet gebruikt mag worden voor een proefrit als potentiële kopers de auto willen uitproberen. In dat geval moet u de auto op een trailer laten ophalen of gebruikmaken van een ophaalservice. Omdat het moeilijk kan zijn om een auto zonder geldige APK particulier te verkopen, kiezen veel mensen ervoor om de auto snel te verkopen aan een opkoper zoals Autoinkoop24h.

Auto verkopen zonder apk 7
Auto verkopen zonder apk 8

Ophaalservice

Heeft u een auto zonder APK? Denkt u dat uw auto niks meer waard is? Het is verstandig om toch even te controleren bij een auto opkoper hoeveel uw auto nog waard is voordat u uw auto naar de sloop brengt. Een auto zonder APK mag niet meer de weg op. Als u dit toch doet, riskeert u een boete.

Gelukkig betekent het verlopen van de APK niet dat u uw auto niet meer kunt verkopen. Integendeel, u kunt uw auto verkopen aan Autoinkoop24h. Wij beschikken over een landelijke ophaalservice, waardoor de verlopen APK geen enkel probleem is en wij de auto zonder problemen kunnen vervoeren.

Auto zonder papieren verkopen?

Wanneer u een auto in bezit heeft, zijn het kentekenbewijs, het overschrijvingsbewijs en het vrijwaringsbewijs belangrijke documenten. Het kentekenbewijs bestaat uit drie delen: deel 1A, deel 1B en deel 2. Deel 1A en 1B zijn samen het voertuigbewijs, waarop de gegevens van de auto en de eigenaar staan vermeld. Deel 2 is het tenaamstellingsbewijs, waarop staat wie de auto op dat moment in bezit heeft.

Het overschrijvingsbewijs heeft u nodig als u de auto wilt verkopen. Hiermee kan de nieuwe eigenaar de auto op zijn of haar naam zetten bij het overschrijven van het kentekenbewijs.

Het vrijwaringsbewijs is het bewijs dat de verkoper van de auto geen eigenaar meer is van de auto en dus niet meer verantwoordelijk is voor de auto en de bijbehorende verplichtingen, zoals verzekering en belasting. Het vrijwaringsbewijs ontvangt de verkoper wanneer hij of zij de auto verkoopt en het kenteken laat overschrijven op naam van de koper.


Het is van groot belang dat u deze papieren in het bezit heeft wanneer u uw auto wilt verkopen. Een auto zonder kenteken verkopen of een auto verkopen zonder deze documenten is dus niet mogelijk! Bent u de autopapieren verloren? Dan kunt u deze opvragen via het RDW.

Verkoop van iedere bedrijfsauto

U kunt iedere bedrijfsauto aan ons verkopen, ongeacht de staat, het merk, kilometerstand en het bouwjaar. Dus ook wanneer de auto geen geldige APK meer heeft, kunt u hem aan ons verkopen. Wilt u een bus verkopen of auto van het merk Fiat, Renault, Ford, Volkswagen, Mercedes Benz, Opel of Peugeot? Geen probleem, we kopen hem van u over. Graag zelfs. Maar ook wanneer u een auto van een ander merk zonder APK aan ons wilt verkopen, behoort dat tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie over het verkopen van een bedrijfsauto gerust contact op.

Contact

Naam(Vereist)

Een auto zonder APK verkopen aan een opkoper

Is uw auto niet meer door de APK gekomen en wilt u snel uw auto verkopen? Dat kunt u bij Autoinkoop24h gemakkelijk regelen. Wij zijn een eerlijk en vertrouwd bedrijf met duidelijk afspraken, zodat we u optimaal kunnen helpen bij de verkoop van uw auto.


  • Neem contact met ons op en ontvang een bod
  • Accepteer het bod en laat uw auto ophalen
  • Ontvang uw geld en vrijwaring ter plaatsen

Afgekeurde auto verkopen

Er zijn verschillende redenen waarom een auto niet meer door de APK komt. Het gaat dan voornamelijk over uw veiligheid. Hoe vervelend de APK soms ook is, hoe fijn dat deze keuring er wel is zodat u zeker weet dat uw auto u niet in de steek laat tijdens het rijden. In sommige gevallen zijn er reparaties nodig na een APK keuring. Het is dan aan u om te beslissen of u nog zoveel geld wilt uitgeven aan deze reparaties. Een andere keuze is, uw afgekeurde auto verkopen. Bekijk wat uw auto nog waard is en laat deze bij u thuis ophalen door Autoinkoop24h.

Auto verkopen zonder apk 9

Waarde auto zonder APK! Neem contact op en ontvang een bod

Wilt u weten wat de waarde van uw auto zonder APK is? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of doe de geheel vrijblijvende kentekencheck. Na ontvangst van uw aanmelding laten wij u zo snel mogelijk weten welk bod we op uw auto kunnen doen. Als u tevreden bent met het bod, maken we een afspraak om de auto op te halen. Tijdens deze afspraak ontvangt u onmiddellijk een RDW-vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag.


Heeft u vragen over het verkopen van uw oude auto, uw bedrijfswagen of uw schadeauto? Neem gerust contact op voor meer informatie door te bellen naar

0348-724807 of 0613748403, of een WhatsApp te sturen of e-mail te sturen. Ten slotte is het ook mogelijk om uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.


Contact

Interesse om uw oude auto te verkopen?

Scroll naar boven