Auto verkopen zonder APK

Auto verkopen zonder APK

Een auto verkopen zonder APK, is dat mogelijk? Wanneer u ervoor kiest om uw auto zonder APK te verkopen aan een officiële opkoper zoals Autoinkoop24h, ontvangt u ondanks de verlopen APK, alsnog een goed bedrag voor de auto. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid netwerk door heel Europa, bovendien is er heel veel vraag naar bedrijfswagens. Zo zijn we altijd in staat om een eerlijke prijs te bieden voor uw auto, ondanks staat, merk of het type auto. Benieuwd naar wat uw auto oplevert? Doe een aanvraag en ontvang een geheel vrijblijvend bod.

Auto zonder APK verkopen aan een opkoper

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u besluit uw auto met verlopen APK te verkopen. Misschien is de auto wat aan de oude kant, waardoor het voordeliger is om de auto te verkopen. U moet immers wel wegenbelasting en verzekeringskosten betalen voor een auto die niet de weg op mag. Zonde van het geld! Veel mensen vragen zich af of het mogelijk is, om een auto met een verlopen APK te verkopen.

Dat is zeker mogelijk, maar u moet er wel rekening mee houden dat een auto met een verlopen APK niet meer de openbare weg op mag. Dit betekent dat de auto geen proefrit mag maken wanneer potentiële kopers een testrit willen maken. In dat geval moet u de auto laten ophalen op een trailer, of gebruik moeten maken van een ophaalservice. Omdat het lastig is om een auto met een verlopen APK particulier te verkopen, kiest men er vaak voor om de auto snel te verkopen aan een opkoper zoals Autoinkoop24h.

Kentekenkoppelaar

Er zijn geen widget instellingen gevonden! Voeg deze toe of neem contact op met de website administrator.

Verkoop van iedere bedrijfsauto

U kunt iedere bedrijfsauto aan ons verkopen, ongeacht de staat, het merk, kilometerstand en het bouwjaar. Dus ook wanneer de auto geen geldige APK meer heeft, kunt u hem aan ons verkopen. Wilt u een bus verkopen of auto van het merk Fiat, Renault, Ford, Volkswagen, Mercedes Benz, Opel of Peugeot? Geen probleem, we kopen hem van u over. Graag zelfs. Maar ook wanneer u een auto van een ander merk zonder APK aan ons wilt verkopen, behoort dat tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie over het verkopen van een bedrijfsauto gerust contact op.

Telefoon

Bel ons op 0348-724807

Mail

Mail ons op info@autoinkoop24h.nl

WhatsApp

Neem contact op via WhatsApp

Een auto zonder APK

U kunt een auto zonder APK zien als een waardeloze auto die rechtstreeks naar de sloop gebracht wordt. Doordat een reparatie bijvoorbeeld te duur is, kan het voorkomen dat de APK van een auto verloopt. Als dit het geval is, mag de auto de openbare weg niet meer op. Doet u dit toch, kunt u een boete krijgen. Bij het verlopen van de APK mag de auto alleen de openbare weg op met een sleepwagen. Dit betekent niet dat u de auto niet meer kunt verkopen. Integendeel, u kunt uw auto aan Autoinkoop24h verkopen. Met onze landelijke ophaalservice is de verlopen APK dus geen probleem en vervoeren wij de auto zonder problemen.

Verkopen van een auto zonder APK

Het verkopen van een auto zonder APK kan dus via verschillende manieren. Door uw auto te verkopen aan Autoinkoop24h geniet u van verschillende voordelen. Hierdoor hoeft u zelf niet op zoek te gaan naar een koper. Dit scheelt u veel tijd en advertentiekosten. Verder heeft u geen gedoe met papierwerk, omdat wij dit allemaal voor u regelen. Daarnaast is de locatie geen probleem. Door onze landelijke dekking komen wij uw auto zonder APK overal in Nederland ophalen, wel zo makkelijk. Zo hoeft u zelf geen vervoer te regelen.

Uw auto zonder APK verkopen? Doe de kentekencheck!

Wanneer u denkt ik wil mijn auto verkopen zonder APK, is dat mogelijk? En u bent benieuwd naar wat hij nog oplevert, neem dan gerust contact op voor meer informatie of doe de geheel vrijblijvende kentekencheck. Wanneer we de aanmelding ontvangen hebben, laten we u zo snel mogelijk weten welk bod we doen op de auto. Bent u tevreden met het bod? Dan maken we een afspraak voor het ophalen van de auto. Tijdens deze afspraak ontvangt u ter plekke een RDW vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag.

Meer weten over de verkoop van uw bedrijfswagen? Of een schadeauto verkopen? Neem gerust contact op voor meer informatie door te bellen naar
0348-724807 of 0613748403, of een WhatsApp te sturen of e-mail te sturen. Ten slotte is het ook mogelijk om uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.

Interesse om je bedrijfswagen te verkopen?

Neem direct contact op