Snel uw camper verkopen?

Vraag een gratis een bod aan.

Binnen 24 uur verkocht.

Camper verkopen 6

CAMPER VERKOPEN

Wilt u snel en zonder moeite uw camper verkopen? Wij zijn een erkend auto-inkoopbedrijf waar u terecht kunt voor de verkoop van vrijwel elke camper, ongeacht de staat van het voertuig. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden, want u kunt bij ons gratis uw camper verkopen. Als u ons bod accepteert, brengen wij u een bezoek op een tijdstip dat u schikt. Vervolgens handelen wij meteen de betaling af. Deze is naar keuze contant of per bank. Zo heeft u totaal geen rompslomp en een eerlijke prijs!

Waarom uw camper verkopen aan Autoinkoop24h?

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een bod op uw camper.

Zeven dagen per week zijn we bereikbaar op 0613748403 ook per whatsapp.

Bij autoinkoop24h hebben we er geen bezwaar tegen als uw camper een hoge kilometrstand heeft, niet meer door de keuring komt, technische mankementen heeft, schade heeft of een WOK melding heeft.

Als we tot overeenkomst komen komen dan kunt een afspraak inplannen op gewenste locatie, datum en tijdstip.

De vergoeding wordt direct aan u uitgekeerd per bank of contant en u krijgt van ons een RDW vrijwaring.

Wij beschiken over onze eigen landelijke ophaalservice en bieden onze service ook aan in de avond en in het weekend.

Het soort campers dat Autoinkoop24h koopt

Bij ons kunt u uw camper of auto snel verkopen zonder dat er een derde partij aan te pas komt. Wij staan open voor diverse soorten campers:

  • Campers van verschillende merken en types
  • Een camper met een hoge kilometerstand of technische defecten
  • Een camper met een verlopen apk of een WOK-melding (Wacht op Keuren)
  • U kunt bij ons uw schadeauto verkopen, dus ook uw schade camper
  • Campers voor de sloop en de export


Camper verkopen 7
Camper verkopen 8

Hoe werkt de afhandeling van onze camper inkoop?

De afhandeling van de verkoop van uw camper kan binnen 24 uur geregeld zijn. Als u de gegevens over uw camper doorgeeft, doen wij zelf een bod op uw camper. Wij zetten bovendien ook zelf alle vervolgstappen. U meldt eerst vrijblijvend uw camper aan. Dit kan telefonisch, via het formulier op onze website of via WhatsApp. U vult uw gegevens, zoals het kenteken en uw contactgegevens, zo volledig mogelijk in. Bovendien kunt u ook foto’s meesturen. Vervolgens ontvangt u snel een bod met een eerlijke prijs.


Vergoeding voor uw caravan

Het bedrag dat u voor uw camper ontvangt, hangt van diverse factoren af. Denk aan het merk, model en de technische staat van de camper. Ook het gepleegde onderhoud is van belang. U heeft geen verplichtingen om op het bod in te gaan. Wijst u ons bod af, maar bedenkt u zich later? Neem dan vrijblijvend weer contact op met onze medewerkers.

Camper verkopen 9
Camper verkopen 10

Gratis uw camper laten ophalen door onze ophaaldienst

Bereiken wij een akkoord over de verkoop van uw camper, dan komen wij met onze ophaaldienst uw camper ophalen op de locatie en tijd die u zelf aangeeft. Dit is natuurlijk heel praktisch als uw camper niet meer rijdt of geen apk heeft. Ook kan het zijn dat u zelf niet beschikt over het juiste vervoermiddel. Verder neemt u door de camper te laten ophalen geen onnodige veiligheidsrisico’s. Onze ophaalservice werkt ook ’s avonds en in het weekend en haalt uw camper op in Nederland, België en Luxemburg. Wij zijn bevoegd om u vrijwaring te geven en betalen meteen bij de afhandeling van de verkoop. Wij vinden een goede service belangrijk en al het papierwerk wordt door ons geregeld.

“Heeft u een camper te koop, neem dan contact met ons op!”

Voordelen camper inkoop service

Bij ons regelt u de verkoop snel en tegen een goede prijs. Er zijn echter ook andere mogelijkheden. Voor uw oude camper een koper vinden kan natuurlijk ook via verkoopwebsites. Hier kunt u contact leggen met particulieren waarmee u een deal sluit. Dit kost uiteraard meer tijd en moeite. Daarnaast kunt u uw camperdealer benaderen en vragen of hij de camper wil kopen.


Ook hier bent u doorgaans meer tijd mee kwijt en levert de verkoop minder op. Ten slotte is ook een verkoop aan vrienden of familie mogelijk. Helaas kan er dan wel eens gedoe achteraf ontstaan over de staat van de camper. Ook een camper zonder apk aan een particulier kwijtraken is veel lastiger.

De diensten van Autoinkoop24h

Wij kopen al jaren campers in en hebben inmiddels een groot netwerk in binnen- en buitenland. Bovendien werken wij met minder strenge eisen dan onze concurrenten. Als u uw camper niet meer nodig heeft of schade heeft aan uw camper, voorzien wij u van de vergoeding voor het voertuig en een RDW-vrijwaring.


Dit geldt ook voor andere soorten voertuigen. Zo kunt u aan ons in de meeste gevallen uw personenauto, bus of bedrijfswagen verkopen. Ook een auto verkopen zonder apk is geen enkel probleem. Onze ophaalservice werkt door het hele land. Ook ’s avonds of in het weekend halen wij gratis uw camper of auto op.

Verkoop uw camper aan ons

Voldoet uw camper niet meer aan uw behoeften? Of heeft uw camper schade die u niet wilt laten repareren? U kunt bij ons uw camper kwijt zonder dat u tijd hoeft te steken in onderhandelingen, advertenties en regelwerk. Wij zijn u graag van dienst om u van A tot Z te ontzorgen en verkopen uw camper via ons grote netwerk met contacten. Een camper, personenauto of bus verkopen gaat bij ons op de snelste manier en is bovendien kosteloos. Heeft u een vraag? Neem gerust contact op voor informatie of laat de gegevens van uw camper achter in ons formulier. U ontvangt snel een passend bod! Wij zijn alle dagen van de week telefonisch bereikbaar op 06-13748403, ook via een WhatsAppbericht.

Contact

Interesse om uw oude auto te verkopen?

Scroll naar boven