Over ons

Inkoop van bestelbussen en personenauto's

Het verkopen van een auto kan een uitdagend proces zijn. Het vinden van de juiste koper kan veel tijd en moeite kosten, vooral met de toenemende complexiteit van online advertentieplatforms. Bovendien kunnen dealers soms niet het beste bod bieden, wat u financieel kan benadelen. Bij Auto Inkoop 24h begrijpen we deze obstakels en bieden we een betrouwbaar alternatief aan.

Naast het bieden van een eenvoudige en probleemloze verkoopervaring, willen we ook benadrukken dat uw tevredenheid bij ons voorop staat. We geloven in eerlijke en transparante communicatie gedurende het hele proces. Ongeacht de staat van uw voertuig, of het nu gaat om een bestelbus, personenauto, of zelfs een camper, wij zijn geïnteresseerd!

Onze missie

Ons doel is om het proces van het verkopen van uw auto te vereenvoudigen. Met ons uitgebreide netwerk, zowel nationaal als internationaal, kunnen wij uw auto snel en efficiënt inkopen en vervolgens aan onze contacten verkopen. Dit stelt u in staat om snel en zonder gedoe van uw auto af te komen.

Wij kopen alle auto’s

Bij Auto Inkoop 24h zijn we er trots op dat we auto's van alle merken, bouwjaren en in elke staat opkopen. Zelfs als uw voertuig een hoge kilometerstand heeft, een verlopen APK heeft of technische problemen vertoont, kunt u op ons rekenen. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid en transparantie, en we doen er alles aan om deze waarden te allen tijde te handhaven.

Ophaalservice

Wij begrijpen dat het verkopen van een auto veel energie en tijd kan kosten. Wij streven ernaar om dit proces voor u te vereenvoudigen door onze handige ophaalservice aan te bieden. Of u nu in Nederland, België of Luxemburg woont, wij staan klaar om uw auto op te halen op een door u gewenste tijd en locatie. Onze service is ontworpen om u het gemak te bieden dat u verdient. Geen gedoe met het organiseren van transport of het maken van ingewikkelde afspraken. Wij regelen alles voor u!

Persoonlijke benadering

In tegenstelling tot veel andere auto-inkoopbedrijven, werken wij niet met derde partijen. Wij kopen de auto's rechtstreeks van u en handelen het volledige verkoopproces zelf af. Het bod dat u ontvangt, is afkomstig van ons en wij zorgen ook voor alle vervolgstappen.

Gemak en service

Dankzij onze erkenningen als bedrijfsvoorraad en handelaarskettingen van de RDW, zijn wij gemachtigd om de auto van uw naam af te halen en u direct een vrijwaring te geven. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom bieden we flexibele afspraken aan, zelfs buiten kantooruren en in het weekend, zodat het verkopen van uw auto past in uw drukke schema. En als het gaat om betalingen, bieden wij zowel bankoverschrijvingen als contante betalingen aan, voor uw gemak.

Onze locatie

U vindt ons op Kromwijkerdijk 25 in Woerden. Onze locatie stelt ons in staat om snel en efficiënt te werken in de regio en daarbuiten. Of u nu in de stad of in de omgeving woont, onze vestiging biedt een handige plek om uw auto te laten opkopen. We begrijpen dat bereikbaarheid belangrijk is, daarom hebben we gekozen voor een locatie die goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer. Mocht u vragen hebben over onze locatie of wilt u een afspraak maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Waarom kiezen voor Auto Inkoop 24h?

Bij Auto Inkoop 24h streven we ernaar om het verkopen van uw auto zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken. Waarom zou u voor ons kiezen?:

  • U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een bod
  • Zeven dagen per week zijn we bereikbaar
  • Wij kopen personenauto’s, bedrijfswagens, bussen & campers
  • Als we tot overeenkomst komen, dan kunt een afspraak inplannen op gewenste locatie, datum en tijdstip
  • De vergoeding wordt direct aan u uitgekeerd per bank of contant en u krijgt van ons een RDW-vrijwaring
  • Wij beschikken over onze eigen landelijke ophaalservice en bieden onze service ook aan in de avond en in het weekend
  • Bij Auto Inkoop 24h hebben we er geen bezwaar tegen als uw auto een hoge kilometerstand heeft, niet meer door de keuring komt, technische mankementen heeft, schade heeft of een WOK-melding heeft

Meer weten over de verkoop van uw auto?

Wilt u meer weten over de verkoop van uw auto aan een autodealer voor een goede prijs? Of wilt u uw auto direct verkopen, maar twijfelt u of verkopen aan een autodealer de juiste keuze is? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheid van verkoop van uw particuliere auto aan een handelaar. Neem gerust contact met ons op door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier of bel ons op 0348-724807. Het is ook mogelijk om een kentekencheck te doen bij Autoinkoop24h.

Over ons 3

Contact

Interesse om uw oude auto te verkopen?

Scroll naar boven