Over ons

Inkoop van bestelbussen en personenauto's

Een auto verkopen is een tijdrovende klus! Een passende koper vinden via een groot advertentieplatform kost tijd. Een auto inruilen bij een dealer is financieel vaak nadelig. Door ons grote netwerk in binnen- en buitenland kunnen wij uw auto opkopen en aan onze contacten weer verkopen.

Wij kopen bijna alle auto’s, ongeacht het merk, bouwjaar of de staat. Een hoge kilometerstand, verlopen Apk’s of defecten motoren is voor ons geen enkel probleem. Betrouwbaarheid en transparantie staan bij ons altijd op de eerste plek. Wij zijn telefonisch, WhatsApp en per e-mail de hele week bereikbaar. 

U heeft bij ons nooit te maken met een derde partij, in tegenstelling tot veel andere auto inkoop bedrijven. Wij kopen de auto’s altijd zelf in. Het bod is dus van onszelf afkomstig en ook de vervolgstappen in het gehele verkoopproces handelen wij zelf af.

Door onze erkenningen bedrijfsvoorraad en handelaarskettingen van de RDW zijn wij bevoegd de auto van uw naam af te halen en u vrijwaring te geven. Dit kunnen wij ook ’s avonds en in het weekend voor u doen, dit betekent dat u nooit meer naar het postkantoor hoeft. 

Wij komen naar u toe wanneer het u schikt. De betalingen zijn per bank of contant.

Over ons 3

Contact

Interesse om uw oude auto te verkopen?

Scroll naar boven