Uw bedrijfswagen verkopen?

Kenteken vergeten?
Stuur een WhatsApp bericht.

Vraag een gratis een bod aan.

Binnen 24 uur verkocht.

Auto ophaalservice 6

Auto ophaalservice

Auto laten ophalen door een auto ophaalservice, bijvoorbeeld in het geval van een sloopauto of een auto zonder APK? Wanneer u over een voertuig beschikt dat niet meer de weg op mag of kan, komt het vaak voor dat deze in de garage, op de oprit of bij een parkeerplaats in de buurt blijft staan. Dit neemt niet alleen ruimte in die u anders zou kunnen gebruiken, maar het kan ook een doorn in het oog zijn. Schakel de ophaalservice van Autoinkoop24h in, u kunt uw sloopauto online aanbieden!

Auto ophaalservice: waar kan ik mijn oude auto kwijt?

Rijdt uw auto niet meer door schade of technische mankementen, is het niet door de APK gekomen of heeft u inmiddels een nieuw voertuig waar u dagelijks mee rijdt? Dan kan het voorkomen dat de auto een last wordt om te behouden. De verschillende opties waar u in dit geval voor kunt kiezen, zijn: verkopen, inruilen of naar de sloop brengen. Uw auto laten ophalen voor de sloop is een effectieve en duurzame manier om van uw oude auto af te komen. Uw bedrijfswagen, sloopauto of camper wordt niet alleen gerecycled, maar u bespaart ook tijd, kosten en de eventuele moeite van het zelf wegbrengen van het voertuig.

bedrijfswagen verkopen autoinkoop24h

De voordelen van een ophaalservice

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een auto ophaalservice?

  • U kunt uw auto snel verkopen en hoeft zich geen zorgen te maken over het transport naar de sloop
  • Personenauto’s, bedrijfswagens, campers en bussen zijn welkom
  • In de meeste gevallen ontvangt u een vergoeding voor de (herbruikbare) onderdelen
  • Officiële documenten zoals een RDW-vrijwaringsbewijs worden direct door ons geregeld

Boete voor het rijden zonder APK

Kunt u een boete krijgen wanneer u geen APK heeft laten uitvoeren of het niet door de keuring is gekomen en toch de weg op gaat? Het antwoord is: ja. De APK is een verplichte keuring die in het leven is geroepen om de verkeersveiligheid op de weg te waarborgen. Wanneer u de auto zonder APK bestuurt om het naar de sloop of een garage te brengen, riskeert u een boete. De hoogte van de boete kan variëren afhankelijk van hoe lang de APK al verlopen is. In sommige gevallen kan de auto zelfs in beslag genomen worden.


Contact

Naam(Vereist)

Uw auto snel verkopen?

Om boetes, ergernissen en andere vervelende situaties te vermijden, raden we aan om de auto ophaalservice van Autoinkoop24h in te schakelen. U kunt uw schadeauto of sloopauto aanbieden door via ons online verkoopformulier, telefonisch of via WhatsApp het voertuig aan te melden. Het is van belang dat u dit met zorg doet, zodat wij een goed beeld van de auto krijgen en een gepast en vrijblijvend bod kunnen uitbrengen. We raden het daarom aan om ook foto’s toe te voegen, zodat u er het meeste uit kunt halen. Het bod dat wij uitbrengen kunt u accepteren of afwijzen.

Gaat u akkoord met het bod, dan nemen we contact met u op om een afspraak te plannen. Vervolgens komt onze auto ophaalservice bij u langs op het gewenste tijdstip en locatie. Om voor een soepele overdracht te zorgen, ontvangt u een RDW-vrijwaringsbewijs en vindt de betaling contant of per bank plaats. Heeft u ons bod afgewezen, maar wilt u daar later op terugkomen? Neem dan gerust opnieuw contact met ons op. We helpen u graag verder met uw auto laten ophalen voor de sloop, zelfs bij een auto verkopen zonder APK.

Auto ophaalservice 7

Auto laten ophalen voor de sloop?

Schakel onze auto ophaalservice in door uw personenauto, bedrijfswagen of camper aan te melden. Dit kunt u doen via het online verkoopformulier, telefonisch of via WhatsApp. Heeft u vragen over de ophaalservice of een andere specifieke vraag? Neem gerust contact op via het contactformulier, stuur een WhatsApp-bericht of bel naar 0348 734807.

Contact

Naam(Vereist)

Contact

Interesse om uw oude auto te verkopen?

Scroll naar boven