Schade bus verkopen

Verkoop uw schade bus aan Autoinkoop24h, binnen 24 uur is het afgehandeld!

Schade bus verkopen

  • U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een bod op uw schade bus.
  • Zeven dagen per week zijn we bereikbaar op 0613748403 ook per whatsapp.
  • Bij autoinkoop24h hebben we er geen bezwaar tegen als uw bus een hoge kilometerstand heeft, niet meer door de keuring komt, technische mankementen heeft, schade heeft of een WOK melding heeft. 
  • Als we tot overeenkomst komen komen dan kunt een afspraak inplannen op gewenste locatie, datum en tijdstip.
  • De vergoeding wordt direct aan u uitgekeerd per bank of contant en u krijgt van ons een RDW vrijwaring.
  • Wij beschikken over onze eigen landelijke ophaalservice en bieden onze service ook aan in de avond en in het weekend.

UW SCHADE BUS VERKOPEN BIJ AUTOINKOOP24H OOK VOOR DE SLOOP OF EXPORT

Verkoopplannen voor uw schade bus, snel en zonder al te veel gedoe. Afspreken op de door u gewenste tijdstip en locatie, betaling per bank of contant en een RDW vrijwaring ter plekke. Bij autoinkoop24h bent u bij het juiste adres. Wij zijn de autobedrijf die u daarbij kunnen helpen, we hebben er geen bezwaar tegen als uw bus schade heeft, technische defecten, een hoge kilometerstand of een verlopen apk. Uw bus met schade verkopen voor de sloop of export, dan bent u bij AUTOINKOOP24H op het juiste adres.

COMPLETE AFHANDELING EN VERKOOP VAN UW SCHADE BUS

Wij bij autoinkoop24h begrijpen dat er verschillende reden zijn om uw bus te verkopen. U hebt geen bus meer nodig of u hebt een nieuwe bus gekocht, uw bus is defect of u heeft schade aan de bus, uw bus is afgekeurd voor de apk of om wat voor andere reden u uw bus ook wilt verkopen bij autoinkoop24h kunnen wij u snel en volledig ontzorgen. U kunt van ons een eerlijke vergoeding verwachten en een snelle ophaalservice ook krijgt u van ons een RDW vrijwaring zodat u uw autoverzekering kunt stoppen en de bus niet meer hoeft te keuren.

ALLE TYPEN SCHADE BUSSEN VERKOPEN

Wij kopen voor de export verschillende type’s en merken bussen, ongeachte de staat van de bus, technische defecten, verlopen apk’s, WOK melding of verlopen apk. Heeft u een schade bus te koop neem dan contact met ons op.

RDW ERKEND EN EIGEN OPHAALSERVICE  

De snelste manier om uw bus te verkopen. Autoinkoop24h is een erkende autobedrijf, we beschikken over een RDW bedrijfsvoorraad dat houd in dat we uw bus op elke tijdstip en locatie kunnen vrijwaren, u ontvangt van ons natuurlijk een RDW vrijwaring en daarmee kunt u uw verzekering stoppen en vervalt het apk keuringsplicht. We beschikken over onze eigen landelijke ophaalservice en kunnen de bestelbus op elke locatie in Nederland en België ophalen. 

"Heeft u een schade bus te koop, neem dan contact met ons op!”

Interesse om je schade bus te verkopen?

Neem direct contact op