Bedrijfsbus verkopen

Bedrijfsbus verkopen voor een goede prijs? Wanneer u besluit dat u uw bedrijfswagen gaat verkopen, heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt in uw netwerk rondvragen of iemand interesse heeft in de bedrijfsbus, of u kunt hem inruilen bij een autogarage. Maar heeft u er er wel eens aan gedacht om de bus te verkopen aan een opkoper? Wanneer u uw bedrijfsbus verkoopt aan een opkoper zoals Autoinkoop24h, verkoopt u uw auto op een gemakkelijke manier, zonder gedoe en voor een goede prijs. Meld uw bus aan voor verkoop en ontvang een geheel vrijblijvend, maar scherp bod. Ook voor uw bedrijfsauto verkopen kunt u bij ons terecht. 

Gemakkelijk uw bedrijfsbus verkopen

Wij vinden het van belang dat het verkopen van uw bedrijfsbus met zo veel mogelijk gemak verloopt. Het verkopen van uw bus kan immers best een gedoe zijn. Denk hierbij aan het vinden van een geschikte koper, keuringen, het wegbrengen van het voertuig. Hoe fijn zou het zijn om daar geen omkijken naar te hebben? Wanneer u besluit het voertuig te verkopen aan een opkoper zoals Autoinkoop24h, wordt u volledig ontzorgd. U heeft geen omkijken naar eventuele keuringen, het wegbrengen van het voertuig en onnodig stressvolle en vooral lang durende verkoopprocessen. Wij zorgen er namelijk voor dat de verkoop van uw bedrijfsbus zo snel mogelijk verloopt, uiteraard zorgen we er ook voor dat u een vergoeding voor uw bedrijfsauto ontvangt waar u tevreden mee bent. Geheel op maat.

Ontdek de voordelen van een opkoper

Als u uw oude bedrijfsbus van de hand wilt doen heeft u meerdere opties. U kunt bijvoorbeeld naar de dealer gaan. Deze koopt de bus waarschijnlijk maar al te graag, maar is doorgaans niet bereid de volledige waarde van de bedrijfsbus te betalen. Daarnaast stellen dealers strenge eisen aan de bedrijfsbussen die zij kopen. Ook kunt u proberen zelf de bestelbus te verkopen, maar dit brengt, zoals hierboven beschreven, veel gedoe met zich mee. Misschien overweegt u wel om de bestelbus in te ruilen, maar in verband met de onderhandelmarge levert dit u uiteindelijk minder op. Het verkopen van uw bedrijfsbus aan een opkoper zoals Autoinkoop 24H, daarentegen, is:

  • snel en eenvoudig;
  • vereist geen papierwerk of andere tijdrovende klussen; en
  • levert u een eerlijke vergoeding op.
 

Bedrijfsbus verkopen aan Autoinkoop24h

Bedrijfsbus verkopen aan een opkoper, omdat u geen zin heeft aan vreemde mensen aan uw deur via een verkoop via marktplaatsen op het internet? Dan bent u bij Autoinkoop24h aan het juiste adres. Wij zorgen dat u de juiste prijs ontvangt voor uw bedrijfsbus en dat u geen last heeft van de rompslomp van een verkoop. Ook wanneer u uw auto wilt verkopen kunt u bij ons terecht. 

Kentekenkoppelaar

Er zijn geen widget instellingen gevonden! Voeg deze toe of neem contact op met de website administrator.

Iedere bedrijfsbus

Omdat er veel interesse is in bedrijfsbussen en wij over een uitgebreid netwerk beschikken, hebben we interesse in vrijwel iedere bedrijfsbus. Het doet er niet toe in welke staat de bedrijfswagen verkeert. Beschikt hij over schade door een ongeval, is hij al tijden niet meer APK gekeurd, of geeft het systeem een foutmelding? Dat doet er niet toe. Ook maakt het ons niet uit van welk merk uw bedrijfsbus is. Is hij van het merk Ford, Renault, Fiat, Peugeot, Toyota, Mercedes Benz, Volkswagen of van een ander merk? In principe is het merendeel van de Neem gerust contact op, we kopen de bedrijfsbus graag van u over.

Telefoon

Bel ons op 0348-724807

Mail

Mail ons op info@autoinkoop24h.nl

WhatsApp

Neem contact op via WhatsApp

Waarom Autoinkoop 24H?

Wij zijn Auto Inkoop 24H, een gerenommeerd en ervaren inkoper van bestelbussen, personenauto’s en alles daartussenin. Dankzij ons grote netwerk in zowel binnen- als buitenland kunnen wij probleemloos uw bedrijfsbus opkopen, ongeacht het merk, bouwjaar of de staat van onderhoud. Wij…

  • stellen minder strenge eisen dan onze concurrenten;
  • focussen op gemak;
  • hebben persoonlijk contact;
  • gaan zelf naar klanten toe, zélfs aan de andere kant van het land;
  • regelen al het papierwer; en
  • zijn 7 dagen per week bereikbaar, van 08:00 tot 23:00.

Verkoop uw bedrijfsbus aan ons

Wilt u uw bedrijfsbus om wat voor reden dan ook verkopen, voor een goede prijs en zo gemakkelijk mogelijk? Meld het voertuig dan aan met gebruik van het aanmeldformulier. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk in beraad voor het bepalen van een goed bod. Gaat u akkoord met het bod? Dan halen we de bedrijfsbus zo snel mogelijk bij u op en overhandigen we u het afgesproken bedrag contant of op uw rekening.

Heeft u een vraag over de verkoop van uw bedrijfsbus, of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op voor meer informatie. U kunt contact opnemen door te bellen naar 0348-724807 of 0613748403, of een WhatsApp te sturen of e-mail te sturen. Laat u uw gegevens liever achter in het contactformulier? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.

Interesse om je bedrijfsbus te verkopen?

Neem direct contact op